Proteiini

Hamppu proteiinijauhe edut

Kun yhä useammat ihmiset päättävät ottaa enemmän luonnollinen ja orgaaninen lähestymistapa heidän terveyttään, suosio hamppu proteiini kasvaa nopeasti. Hamppu proteiini on yksi parhaista proteiini täydentää noin, koska se on kaikkein tasapainoisin kaikista kasvipohjaisia ​​proteiineja ja ontäydellinen proteiini eli se sisältää kaikki 9 välttämättömiä aminohappoja, että kehomme ei pysty tuottamaan omasta. Toisin kuin soija, hamppu proteiini jauhe on vapaa oligosakkarideja, jotka edistävät kaasun muodostumista ja trypsiini-estäjiä, jotka estävät proteiinin imeytymistä.

Hamppu proteiinijauhe on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, kuten omega-3 ja omega 6. EFA puutteet voivat johtaa niveltulehdus, lisääntynyt kuukautiskipuja ja heikentynyt aivotoimintaa. Parasta hamppu proteiini on, että ne sisältävät ihanteellisen tasapainon näiden terveellisiä rasvoja. Hamppu proteiinijauhe on suuri lähde ravintokuitua, joka puuttuu kaikkein kansojen ruokavalioon. Kuitu on tärkeää suoliston terveyteen ja on verensokeri vakaaja, joka auttaa laihtuminen.

Hamppu proteiini on hyvä lähde antioksidantteja ja on myös täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten B-vitamiineja, kalsium-, rauta-, fosfori-, magnesium-, kupari-, sinkki-, E-vitamiini, ja mangaani. Ja parasta hamppu on ainoakasvi proteiini, joka on täydellinen tasapaino proteiinia, kuitua ja hiilihydraatteja, joten se on yksi parhaista proteiini täydentää, täydellinen tahansa ruokavaliota.

Kuten olemme tulleet tietoisemmiksi meidän terveyden ja elintarvikkeiden laitamme kehossamme, meidän tulisi ymmärtää, että kehomme koostuu 15% proteiinia, ja että hyödyt proteiini täydentää kuten hamppu proteiini jauhe ovat terveydelle elämäntapa valinta kaikilleei vain urheilijoita tai kehon rakentajia.

Hamppu proteiini jauheita ovat monipuolisia niiden käyttöä ja voidaan lisätä smoothie tai jogurttia, ripotellaan päälle salaatteja, lisätään evästeen taikina, sekoittaa puuroa, tai jopa syödään tavallista. Tai voit kokeilla joitakin näistä maukasta.

Teen tämän smoothie for breakfast useita kertoja viikossa.? Se on upea maukas tapa saada minun päivä alkoi.

Yhdistä ainekset tehosekoittimessa ja sekoita korkean kuohkeaksi ja sileä.? Tarjoile ja nauti!

Ei vielä kommentteja.